Autók » Audi » A6 (1997-2004)

A6 2,5 Tdi Avant,tiptronik

Pénznyelő automata (ROHADÉK)

- Életem(egyik) leghőbb vágya volt ez az auto majd kiugrottam a bőrömből mikor sikerült egy olyat találni szinben állapotban stb. amilyet szerettem volna,megmutattam a családnak, nekik is tetszett így hát megvettem. Bár ne tettem volna! első utunk Horvátországba vezetett már ott kezdőttek a furcsaságok ,különös zörgések a motorból ráadásul nem akart néha menni sem(miután megvettem rögtön olajat cseréltem és szűrőket) a mire haza jöttünk( kb.2000 km tetünk meg vele)már az első futómű is avégét járta. Na nem szaporítom a szót az autó a szerelőnél kötött ki. Kb 7 hétig volt ott ,az alábbiakat kellett cserélni:4 db gátló,első futómű szilentek,légtömeg mérő,jeladós porlasztó,természetesen vez.szíjj-gőrgők-vízpumpa stb.,vezérmű tengely2db,24 db hidrotőke, szelephimbák, féltengely gumiharang, tömítések és így tovább és így tovább.az elektromos hibákat márnem is említem, szerencsémre van egy nagyon jó és becsületes szerelő akinek a forrásain keresztül beszereztük a szükséges alkatrészeket olcsóbban,így is 675000,-ft lett a vége és lehet még nincs vége mert közben elkezdett kopogni a jobb első féltengely.Az autó még mindig meg van de már nem merek bele ülni el ne B...odjon megint.Az az igazság az autot ngyon jó vezetni meg minden de szerintem műszakilag a Német autó gyártás szégyene. A tanácsm a következő ha nem akarsz akkorát szopni mint én, az Audiknak ezt a tipusát elkerülöd mint egy tífuszos kurvát.

Halászi Péter ,Gyömrő

Fenntartási költség (1) Évjárat 2001
Előző autója? Vító Következő autója?
Verdikt (3.6/10)

Audi A6 1997 (1997 - 2004)