Autók » Audi » A6 (1997-2004)

A6 2.5 tdi quattro Avant

Összkerekes ARMANI öltöny - Hozd haza az IKEA-t.

Nekem kissé személytelenül komoly autó, de ez egyéniség kérdése. Kényeztet, símogat, hátsót f?t. Jó vele megjelenni, de nem mindenhol kelt szimpátiát (20 éves korom lehet a hiba). Nagyon megy, f?leg 160 után, 80-100-120-140 mindenhonnan jól gyorsul, de a quattro miatt nehéz és ez csak feljebb nem észlelhet?. Óra szerinti vége (persze német sebességkorlátozás nélküli pályán) 246 kmh. Ez valójában olyan 235 lehet. Óriási nyomatéktartaléka van, és a 6 gangos váltó is példásan jó, pedig kap eleget. Ilyen váltó kéne minden autóba. Állórajtban összkerék miatt verhetetlen (0-100: 8 másodperc). A bi-xenon jó és er?s, simán rendet tesz az autobahnon. Télen a legjobb választás. Nem viccelek, 40 centis hóba parkoltam be vele és 2-alapjáraton kimászott gond nélkül. A TV-tuner Magyarországon a NAVI-val együtt kissé felesleges, de talán ezek is megváltoznak egyszer... A BOSE hifi kiválóan szól, csak az zavar, hogy a cd-tár hátul van. Kissé gyorsan cserélgetem a cd-im, de ez megint csak egyéniség kérdése. Hatalmas helykínálat van benne (berni pásztor kutyám vígan elvan a csomagtartóban). Nem sok személyautót ismerek, amibe belefér a saját 17-es kerékgarnitúrája. 190 centi magas vagyok, de még mögöttem is vígan van hely. A 2.5-ös motor az összkerékkel és gyakran padlós hajtással is beéri 9,5 literrel százon. Autópályás menetben hosszabb távon is simán bírja a tempomat 200-at, ám ekkor megkéri a 12-13 litert is. A biztosítás viszont igen magas. Min?sége minden részletében példás. Képzelem mit nyújthat egy W12 A8. Összegészében szeretem.

- Eddig semmi. Sz?r?k cseréje, valamint olajcsere. Az egész nincs több 50000 Forintnál.

Vörös Audi Szombathely

Fenntartási költség (8) Évjárat 2002
Előző autója? Következő autója? mindenképpen AUDI
Verdikt (7.6/10)

Audi A6 1997 (1997 - 2004)