Autók » Audi » A6 (1997-2004)

A6 1.9TDI 110LE

Kényelem,gazdaságosság,megbízhatóság.

Első látásra megtetszett,hihetetlen masszív kinézete,valamint hihetetlen kényelme miatt.Hosszú távú utazás sem fárasztó benne egyáltalán.Horváth tengerpart 4 felnőttel + csomagok meg se kottyan neki.Ráadásul a fogyasztása is megmosolyogtató a méretéhez képest.Télen 6.5,nyáron 5,5-6 liter között volt mindig.Nem egy versenyautó gyorsulásba,nem egy 2.5ös,de kellemesen teszi a dolgát.Meglepő módon aki még nem vezetett vagy ült 2.5ben azt hinné,hogy az.Csalóka az érzés a nagy kaszni és a hangszigetelés miatt.Ismerősömé volt az autó szóval nem vettem zsákba macskát.Nem is hagyott ott soha.Kisebb apróbb hibái voltak,de inkább csak zavaró volt nem nagy baj.Télen hihetetlen könnyen indul.Nagyon a szívemhez nőtt,de időszerű becserélni egy újabbra.Természetesen csak audi.2006 körüli A6 2.0Pdtdi kombi lesz terveim szerint.

- Visszapillantó tükörben a mozgató motor 8ezer.Rádió erősítő egység egyre gyengébb jelet adott,cserére hibátlan lett4ezer.Fékbetét vastagság visszajelző(ez még mindig világít,valahol letestel a kábel).Első futómű csere ami részben betudható a 17" kerekeknek és a "jó minőségű" magyar utaknak(ez kicsit húzósabb volt 160ezer Huf).Klímából elkezdett elfogyni a gáz,csonknál eltört a cső.15ezer Huf volt gázzal mindennel a javítás.Generátorban elkopott a kefe,dióda sor csere.(30ezer).
- Nem egy egetverő árak a kategóriájához képest.

Ismerős szerelte,amúgy vw szervizben dolgozott sokáig szóval képben van.

Fenntartási költség (9) Évjárat 1999
Előző autója? A4 Következő autója? A6
Verdikt (7.8/10)

Audi A6 1997 (1997 - 2004)