Gyönyör? küls?, ami belülr?l rohad!
Mikor megláttam beleszerettem! Gyönyör? sötétkékmetál, karcmentes fényezés, 17-es alufelnik, hófehér b?rbels? és a tiptronic gyönyör? polirozott fémháza! Egyszer?en szép volt az autó, szerelem volt els? látásra, vak szerelem...
A megvétel követ?en 1-2 hónapra jöttek a hibák, és csak jöttek csak jöttek. Mikor azt hittem, hogy minden rendbe és tuti az autó, akkor mindig el?jött egy még durvább hiba!
A motor csörgött és nem ment, sokat fogyasztott, kés?bb egy valag pénzért megcsinálták, már nem zörgött de fogyasztani azt fogyasztott! 16-18 liter városban, ha nyomom 20 fölött! "Ez már nem hiba..." mondták, V6 automata, ennyi, köszi! És akkor a többi hiba: futóm? egyszer?en nem birta a demszky vidámparit, egy kátyú egy hiba! Mindig volt valami ami csereérett volt az autó alatt. Aztán eresztette az olajat (meg ette is), a szervó néha sírt, az eletromos hibákat már nem is számoltam. És akkor a kegyelemdöfés: váltó kaputt, meghalt. Javítatás b?ven hatszámjegy?... Ezután eladtam, a javításokat nem számolva is keményet buktam az autón de mindegy, ha megtartottam vona szerintem még egy milliót rákölthettem volna. Ebb?l kösz de nem kértem, ahogy Audiból se soha-soha többet!!!!
- Na ez aztán volt rendesen:
- -lambda szonda,
- -szelepek,
- -fék,
- -futóm? (állandóan szar)
- -elektromos hibák tömkelege stb.
- -olajfolyás,
- -váltóhiba,
- -kisebb motorhibák,
Els?nek a márkaszervizt próbáltam, most már belátom nagy hiba volt! Csak lehúznak, szakértelem 0 ill. 00=Wc.
Olyan szerel?t kell keresni aki tud "sufnizni" és nem cserél egyb?l alkatrészt, a gyári alkatrészek (f?leg futóm?) horror áron mennek! Sufnizni kell úgy, mint a régi ex-szoc autóknál! Röhejes és siralmas.
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | 100 | Következő autója? | Tuti hogy nem németet, de franciát/olaszt se!!!! |
Verdikt | (3.1/10) |