Autók » Audi » A6 (1997-2004)

A6 2.5 TDI tiptronic

AZ ÉN "KIS" AUDIM

Mikor vettem szorultak az oldalablakok 1vagy2 azt meg tudtam javítani.Azután boldogan használtam,a váltó néha kicsit tufán váltott de el lehetett viselni.Elkezdett szép fehéren füstölni azt gondoltam a turbó szart be de csak akartergáz szűrőt kellet cserélni.Mikor vezérlést cseréltem és szelepfedél tömítést,láttam ám,hogy néhány himba el van törve.A törötteket+kopottakat+tőkéket kicseréltem ja és egy szelepet is.Fékbetéteket de ez a használattal jár.Aztán nagyon szarul ment,légtömegmérőt kellett cserélni és a generátor forgórészt is.Most más nem jut eszembe.Átlagban 8-10 liter között fogyasztott.Az olaj mindig folyt valahol és valami kis baj mindig volt vele,de mivel én szereltem ez nem került pénzbe(ami elég sok lett volna).Mindezek ellenére soha nem hagyott ott sehol és nagyon szerettem de a bizalmam megrendült benne,sajnálom.Vettem egy passat 1.8T-t még nem volt baja.

- kartergáz szűrő 18.000

én csináltam mindent

Fenntartási költség (3) Évjárat 1999
Előző autója? A6 2.5 TDI 1996 Következő autója? Passat 1.8T 2001
Verdikt (5.8/10)

Audi A6 1997 (1997 - 2004)