Autók » Audi » A6 (1994-1997)

A6 2.5 TDI AVANT QUATTRO

Takarékos családi mozdony

Régi vágyam volt ez az autó, de amikor megvettem nem gondoltam, hogy így hozzá ragadok majd. Sok dolgot ki kellett cserélni benne de utána semmi baj nem volt vele, csak nagyon fontos a jó szervíz, mert ha nem értenek hozzá vagy átverik az embert mindig az autót hibáztatjuk. A mostani szerelő amióta hozzányúlt, új dimenziók nyíltak meg elöttem, de még most sem értem hogy tud egy dízel kombi ilyem iszonyatosan jól menni. NAGY TITKA AZ ADAGOLÓ BEÁLLÍTÁS! JA és a legtöbbször nem a hidrotőkék kopognak hanem a vákuum szivattyú, de nem kell vele foglalkozni sokáig bírja és hozzá tartozik a motor karakteres hangjához!

- Turbó,vízpumpa,klímaventillátor

Audi,VW szervíz, Etyek