Autók » Audi » A6 (1994-1997)

A6 2,5tdi

Olyan, mint egy kamion

Nem nagyon tudok említeni olyan diesel autót,ami így menne,pedig nem mai konstrukció.200Km/óránál rakom hatodikba.olajfogyasztás két olajcsere között semmi.Fogyasztása vegyesen,de ebbe 70% városi menetel 6.6liter. 200-nál forog 3600-at hatodikban. Egyszer?en úgy jó az egész ahogy van.Tudok vagy 3 audit amibe már bennevan több mint 9.000.000ezer és motorikusan semmi gond nem volt vele.Ez a soros 5 hengeres jó,nem olyan sz@r min a V6.TDI.

- Mióta megvan 2db rúdvég,2 hátsó lengéscsillapitó Boge Gyárilag ezzel szerelik 30000ft.Fékek körbe,az els?t most csináltuk,37000ft.Lucas ez Gyári min?ség.Klíma néha leold,mert valami kicsi sz?r? eldugul,kimossuk de nem sokáig bírja és fújhatna hidegebbet,de mivel digites ezt elnézzük neki.A fék szerintem alulméretezett.Télen a városban gyér a f?tés.A világítást orvosolni lehet xenonnal.

Egy haverom 8 Éve ? szerel nekem, mindenhez ért.Olcsó és korrekt,ami manapság ritka.

Fenntartási költség (9) Évjárat 1997
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 112000
Előző autója? Passat Következő autója? Talán A61.9 tdi mert a 2.5-R?l nem hallottam jókat de egyenl?re marad.
Verdikt (8.4/10)

Audi A6 1994