AZ ETALON
AZ AUTÓ!
Sikerült vásárolnom egy új autót s előtte BMW autóim voltak csak 3 -as s egyik sem volt öregebb 6 évesnél csere idején.
2015 - ben a legutolsó BMW-m motorlánca csörögni kezdett s mondták 800e pénzzért kicserélik egy 4 éves autóban. Mondtam soha s befejeztem a BMWW-t.
Vásároltam egy akkor 25e km -t futott Audi a4 b8k 190Le multitronicot. Nem tudtam mi ez a multitronic soha nem volt semmi baja minden jól finoman működött de nem tudtam megszokni. Pedig volt benne 8 fokozat meg erő is de nem szerettem.
AUDI A4 B9
Első látásra , használva szerelem.
Extrák nem túl sok , mivel gondoltam tudok tolatni ha csipog , nem akarok 700e FT ért navit , s le tudom olvasni az adatokat analóg óráról így nincs digitális műszerfal.
Viszont ami van :
S - tronic - valami isten konfigurálhatod hogyan váltson , 160 km/h 2000 Fordulat
Fogyasztás brutális gyorsabban megyek az átlagnál így 5.5 az előző 190Le multitronic 7L/100 km
Üzemmód kapcsoló : alaphoz is jár be lehet állítani , eco sport , meg mindenféle üzemmódokat s működik :)
Sport futómű : 2 cm ültetés 120e Ft látványos és finom rugózást ad az autónak
Beltér: nincs sportülés se bőr de mégis tökéletes minden. egy zizzenés sincs minden kézre esik , nagyon finom minden . A motorhang egyáltalán nem hallatszik
Menetteljesítmény: megy 240 et , nagyon jól gyorsul s egy családnak pont ideális.
Szeretem remélem így is marad
- Semmi . --- Ha lesz írom
debrecen autó