Autók » Audi » A4 (2008-2012)

A4 2.0 TDI

Precíz unalmasság, a lelket másban keresd!

A kocsi egy 2.0-ás dízel A4-es. Minden benne van, ami kell, még több is. Fekete külső, világos belső (ami könnyen koszolódik). A műszerfal világítás klasszikus Audis, mondhatni szép. A kocsi előnyei, hogy nagyon jól néz ki, főleg elölről. Kombi mivolta miatt a csomagtér jól kihasználható, jól oldották meg a hátsó ívek lejtését. Jól néz ki. A kormány nem olyan finom mint egy A6-ban, de azért megjárja. A váltó (manuális)rettenetesen szokásosan unalmas VW váltó, de teszi a dolgát. Futómű hibátlan, motor olyan mit a 2000-es VW dízelek... A kocsiban érezni a minőségérzetet, de túl sok benne a fekete műanyag. Lelketlen unalom. Nem érzi azt az ember, hogy bárcsak beleülhetnék már újból.... Pedig nem kevés pénz egy ilyen gép ára.
A hátrányok, amiket részben már említettem, azok pont ezekből az unalmas érzésekből adódnak. Hiába jó, hiába teszi a dolgát, de nincs lelke a kocsinak. Könyörtelen precíz német unalmassággal készült, amit csak az image ad el. Ebben az árkategóriában lehet találni élménygazdagabb gépeket is.

- Különösebben még semmi

Fenntartási költség (10) Évjárat 2009
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (6.9/10)

Audi A4 2008 (2008)