Autók » Audi » A4 (2004-2008)

A4 2.0TDI Avant

Valamikor szerettem, de csalódtam...

Eddig Audi-t használtam, vegyes érzelmek. Innentől inkább nem!!!
Az előző széria jobb konstrukció mint ez a 8ED. Sokan mondták jól gondoljam át hogy az új típust vegyem. Lehet , hogy csak egy kapitális motorhiba, de nem tudom elfogadni.

- 1450km tudtam vele autózni, majd M3-son motorhiba, auto 140km/h sebességnél betorpann, motor leáll.Autó meg sem próbál indít.Szervizbe behúz.Lehet , hogy vezérműszíj, vezérlés megnéz. szíj rajta, vezérlés helyén, ám a főtengely nem mozdul.Szakember nézi, főtengely megszorult, valszeg csapágyaknak annyi... Szedik szét a motort, főtengely ki. Olajdekni leszed éd mit lát. Olajszivattyú láncmeghajtása, láckerék megakadva, láncfeszítő eltörve, szivattyú hajtólánc elszakadva.
- 17éve foglalkozom motorokkal, ilyet még nem láttam , de a szakműhelyben sem. Egyszerűen motorhiba, beállt motor mert az olajszivattyú hajtóláncs elszakad. Audi technológia 2007. röhej.
- De szerintem itt nem hagyom abba......

Jelenleg egy VW csoport szakszervizben próbálnak lelket lehelni belé, már várom a végeredményt.

Az eddigi szerelőim szaktudása megfelelő. Jelzem az autó minősége miatt irtam ezt a szösszenetet.

Fenntartási költség (4) Évjárat 2005
Előző autója? A4 Avant 1.9TDI Következő autója? BMW
Verdikt (4.2/10)

Audi A4 2004 (2004 - 2007)