Száguldó olajtemető
Gyonyoru auto, impressziv kulsovel, szolid belsovel.
Nagyon eros, nagyon hangos motor, de csak 2000 ford-tol, lorugas szeruen indul. Ez neha idegesito, Automata valtoval erdekesebb lehet.
Iszonyuan tapad az uton, de nem szereti a hosszanti bordakat. Az alja nem ver le ugy mint a korabbiak, de meg mindig serulekeny. Futomu jo sportos az alapmodellnek is.
Azzal egyutt nem harmonikus, a regi 99-es 110le-s a4tdi avant sokkal egysegesebb mind futomu, mind eroatvitel szempontbol.
Idegesito kidolgozasi hibak, oriasi resek nehol.. bosszanto.
Sportulest muszaj bele kerni, az alap ulesrol lecsuszol az elso komolyabb kanyarban. Hatul meg mindig nulla hely, azert tobb, mint az elozoekben.
Bosszantoan nincsenek benne extrak 10M-os kocsi ellenere. Ja es az a borzaszto szelzaj.. hat az hihetetlen, mar arra gondoltam minden beules utan kigittelem.
Fogyasztas sehol nincs a gyari 6-7 literhez, 8-9 alatt eselytelen, plane nehez lepovel.
Azzal egyutt 180-200-zal lehet utazni vele.
Leizzad az ember azert 5,000 km utan kigyullado olajszintlampanal - es ennek ismetlesekor meg 30,000 utan is(5 liter extra olaj cserek kozott). Nagy csalodas az elozo a4 utan, ami 200eKm utan sem evett egy dekat sem.
Ha ujra indulna, inkabb par honapos a6-os szurkeimportbol, talan 2,7 v. 3.0 dizel...
- 5 liter olaj 40eKm-re
- fekhiba lampak egnek
Porsche Beograd
Porsche Buda
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | a4 1.9tdi avant | Következő autója? | a6, allroad v nagy bmw dizel |
Verdikt | (6.2/10) |