Autók » Audi » A4 (2004-2008)

A4 2 pdtdi

Német autógyártás szégyene!!!!

Gyűlöltem, ez az autó az autógyártás szégyene és még képesek ennyi pénzt elkérni érte.
Akkor sem kéne Audi, ha fizetnének érte.

- Egy évig használtam, cégesautó volt és 0 km-vel kaptam. Már az első héten elszállt az index, elvittem szervízbe és nem sikerült megcsinálni rendesen, kéthetente rohangáltam vissza ezzel a gonddal. Nagyon sokat fogyaszt, szerintem egy 2.0 pdtdi-nek nem szabadna 9 litert ennie, hiába automata. (azt azért megjegyzem, hogy a 9 liter csak akkor ha 90-100-nál jobban nem mentem vele, ha odarúgtam neki, az a 9 lett 11-12 liter)
- Nagyon durván ette az olajat havonta 2 liter. Ezen kívül félelmetesen füstölt, én nagyon cikinek tartottam, hogy van egy drága és jónak mondott céges autóm, ami mögött meg lehet fulladni.
- A futóműve 30000 km-ig bírta, szintén kéthetente szervíz. Minden problémát összeszámolva heti 1x tuti szervízben volt a járgány.
- Az 1 év alatt 4x jött értem az autómentő.

Fenntartási költség (1) Évjárat 2007
Előző autója? Polo Következő autója? nem kell másik céges autó, inkább használom az enyémet
Verdikt (2.5/10)

Audi A4 2004 (2004 - 2007)