Autók » Audi » A4 (2004-2008)

A4 1.6

1.6 benzin ALZ

Az Auto 150.000 km-es koraban került hozzam, eredetileg az asszonynak szantuk, hogy jarjon vele, meg a gyerekeket taxizza ide oda, aztan maskepp alakult. Nemetorszagban vettem az autot, a hirdetesben eleg olcso Volt, de jo kiallasu eben levö Auto, gyanusan olcson. az autot körbemertem serülesmentes Volt, Motor jart, a belsö is megfelelt a koranak szep allapotban Volt. ugy voltam vele, hogy vegülis barmiylen nagy javitas belefer, meg akkoris araban vagyunk az autoval, igy elhoztam. Volt is vele problema sajnos. Mint kesöbb utanaolvasgattam, illetve a nemet es Magyar forumokon okositottam magam, majd levontam a következtetest, igen a mi autonkkal is pont ugyanaz a baj, mint gyakran az 1.6-os benzines (ALZ motorkod) motorknal a tulzott olajfogyasztas. az autonak igy sajnos tul kellett esnie egy hengerfej felujitason (szelepszar szimeringek keszen voltak), Motor gyürüzesen (elsösorban a 3-as henger Volt rossz), valamint ha mar itt voltunk akkor kapott uj kuplungot is, meg termeszetesen mindenböl ujat ami vele jar (fötengely csapagyak, dugattyu csapagyak, tömitesek, stb...). most elmeltileg van egy tök uj allapotban levö motoru autonk, amivel eddig meg vagyunk elegedve

vasarlas utan kapott meg uj fekeket is elöre, valamint bevasaroltam teligumikat is felnikkel mivel hosszutavra tervezünk igy a motorfelujitas utan plane. :)

- 1.6 benzin (ALZ motorkod) ugyhogy hengerfej felujitas + Motor gyürüzes - - + uj kuplung, vezerles, ekszij, szijfeszitö, szijvezetö csapagyak, termeszetesen mindenfele csapagybol mind uj került a motorba, valamint uj dugattyuk (elsö tulmeret) - - par aprosag ami elromlott es kicsereltem: - - hatso ablaktörlö a felfogatasnal a müanyag gyürü letört a csonkrol, igy uj ablaktörlölapat hatultra - - bal elsö ajtoban az elektromos ablaktörlö kapcsolo gyerekzar gombja nem üzemelt, igy azt is csereltem

a Motor es hengerfej felujitast gepmühely vegezte: Benyak gepmühely, Szigetszentmiklos

Fenntartási költség (7) Évjárat 2007
Előző autója? Következő autója? meg nem tudom
Verdikt (5.6/10)

Audi A4 2004 (2004 - 2007)