Automata gepárd
Évek óta szerelmese vagyok az AUDI-nak mint márkának,de a szerelemb?l sokáig a szerényebb dinamikájú 1.6-osokból jutott.Végre megvettem álmaim autóját egy 1.8T személyében.Lábízületeim megkímélend? a városi kuplungolásoktól hosszas tipródás után a multitronic váltó kényelmére bíztam magam.Nem bántam meg.Els? utamon átneveztem a meghajtást "Multijet"-nek.Kényelmes dinamikus,nagyon jól van a váltó és a motor illesztve egymáshoz.180-nál a motor alig 3000-et pörög zajszegény körülmények között.Kellemes meglepetés volt a fogyasztása:8-9liter/100km között fogyaszt átlagban.A futóm?ve kell?en sportos ugyanakkor nem megy a kényelem rovására.Az ESP ha nem volna ki kellene találni.Az összeszerelése igényes,jó tapintású esztétikus anyagokból összerakott.Egyszerre sugározza a dinamizmust és az eleganciát.Amit nem kedvelek benne,hogy az izzókat csak a szervíz tudja cserélni,ami kellemetlen id?kiesést és anyagi ráfordítást jelent.Ha valaki szeretne egy optimális,mind kényelmében,dinamikájában és fogyasztásában tökéletesen eltalált autót magáénak tudni,annak bátran merem ajánlani az 1.8T "Multijet" változatban.
- Izzócsere 2 alkalommal
Porsche M5