pénznyelö
2005ben vásároltam az autot,pilisborosenön egy kereskedésben(nem ajánlom senkinek)árban elég jo volt 160 ezer körül volt benn(orában)kéken füstölt picit inditásnál,gondoltam maximum egy turbocsrere megoldja a problémát,kifizettem elhoztam,haza fele jövet megáltunk kajálni és amikor kimentünk hogy induljunk nem akart elindulni,mivel már csináltam ilyet audi vw betegség immobilizer 3 sori proba után indult,hazaértem örültem minden ok,a 4.ezer kilométer után megszolaltak a lengökarok,mindet cseréltem,de 1000km után ujra megszolaltak,ekkor mindig az lett cserélve amit éppen kellett,ezután pár héttel elkeszdett recsegni a válto(szinkrongyürü) gon doltam 5 km-ertkibir a mühelyig de nem birta,ez 2szer megtörtént 3harmadszorra feltettem egy audi 80 váltot ami tök jo volt az eladás után is több évig,ezután györböl pestre mentem de az autopályára felhajtásnál 3,ba felgyorsitottaam tettem volna 4 be ekkor leállt,amikorujra akartam inditani már nem tekert az önindito,bepisált a porlasztocsucs,1 dugattyut ugy elizzitott hogy kifolyt a turbo lapátaira)semmiféle elöjel nélkül)tettem egy másik motrot,ezután meghirdettem és lám elromlott a km ora leestek a mutatok megcsináltattam 30 000ft,ezek után még egyszer ki....szott velem a kormánymü és a klima meghibásodával,a kormánymüvet nem csináltattam meg ,mer csak b pesten javitják 50000ft,csak a klimát ami10000ftba megált,nekem ennyi elég volt az nilyen régi szar audibol
- lengökarok,motor,turbo,válto3db,oracsoport,klima,kormánymü,
szerelö vagyok én csináltam,csak wv-audival foglalkozunk
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1995 |
Előző autója? | corsa | Következő autója? | vw golf |