Autók » Audi » A4 (1995-2001)

A4 1.6

Nem véletlen preztizs autó

Annyit előre bocsájtanék mielőtt elkezdem irni az itéletet hogy német autó fanatikus vagyok azon belül is audi és volkswagen más márka nagyon nem érdekelt gyerekorom óta mindig ezekről álmodoztam most végre oda kerültem volna hogy autót vegyek volt 1.2 misim mindig ugy terveztem hogy majd felveszek hozzá másfelet aztán veszek egy passatot,a6.ot ujabb a4-et vagy ha ilyen 2.8 3 milió körül lett volna megvettem volna az álmomat egy tt coupet.hát aztán ezt a tervemet a megszoritás ugyebár meghiusitotta ugy döntöttem ha ilyen idők járnak a hitelt felejtsük el.Elkezdtem nézegeteni régi passatokat de drágák voltak ahhoz képest ahány éves a3 ról nme is beszélve mondom akkor megnézem az a4eket 95től már ott tartottam mindegy a motor is csak audi legyen mert más autót nem voltam hajlandó megnézni mondták a régi japánokat de köszönöm szépen nem kérek belőle.Ki is néztem egyet 900-ba ezüstmetál benne volt minden digit klima szervo stb.stb. mondom ezt megnézem felhivtam az uriembert elmentem megnéztem nagyon korrekt volt elmondott mindent az autóról az összes szervizszámla megvolt mondta hogy a kocsinak annyi baja van hogy a hátsó lökösön egy picit le van kopva a festék mondom ez egy 12 éves autónál a leg kevesebb rákérdeztem hogy hogy ugymond áron alul adja egy kicsit az autót mondta hogy ujabbautót szeretne venni és hogy gyorsan el szerette volna adni mondta hogy rengeteg érdeklődő volt rá de azt mondta hogy én voltam a második aki hivta az első viszlépett és fentarotta nekem a kocsit nehogy az legyen hogy két szék között a pad alá ül tehát ezért mondtam hgoy nagyon korekt volt de tényleg sokan érdeklődtek az autó után amig ott voltunk az alatt is ketten érdeklődtek a kocsi iránt na ezután mentünk vele próbakört jó volt minden megalkudtunk 800-ért elhoztuk.Szerencsére szüleimanyiban támogattak hogy átvállalták a kocsi átiratását és álták a kopó alkatrészek cseréjét igy maradt 400 ezrem és élhettem a másik szenvedélyemnek a "tuning"nak.Persze nem vadparaszt módra agyonszpojlerezni ilyen izléstelen sablon spoilerekel meg stb egy német autóra ez nem való aki meg vállalkozik rá az meg nem 400 ezret öl az autójára hanem 4 milliót hogy spoilerrel izléses legyen egy német autó de ez maradjon meg a japán autókra aggasák tele azokat ilyen hülyeséggel.Nekem a szép tuning az ugy néz ki felni ültetés fólia estleg lámpák és kész.Elkezdtem nézegetni replika felniket 19" osat mondván egyszer élünk 350be jött volna ki gumival együtt zsir ujan a8 ramses felni de szerencsére találtam a neten olcsoban 90% continental gumikkal 240ért ugyhogy a költségtakarékosság miatt ez melett döntöttem a következő lépés egy 55/40 es ültetés volt ez elég szépen rátette a kasztnit a kerekekre kiadta a felnik karakterisztikáját.Ezután jött rá az elmaradhatatlan fólia körbe 0.5 az első szélvédőre pedig egy 40 centis csik szintén 0.5ből végül egy fekete angel eyes került a kocsira egyenlőre most itt tartok még max egy másik hátsó lámpa lesz rajta aztán nekem befejeződött a "tuning" az autón meg egyenlőre a pénzem is elfogyott.Na akkor a motor hát ez az amiről sajnos sokat nem kell beszélni 105 le nem nagyon birja el alapból sem ezt a kasztnit nekem pedig még rátesznek a nagy felnik is gyorsulgatni azt nem kell vele de polgári autózásra tökéletes meg ha belendül azért megyeget nekem a felnikkel városban 10 liter körül eszik plusz minusz egy két liter ugye talptól függ de téli 15ösökel ugye most sajna ez van rajt 8ból megáll simán. A belsejéz szerintem nem kell bemutatni szerintem még igy 12 év eltetével is gyönyörű és élvezetes a kocsiban tartozkodni hátul igaz kicsi a hely de ez legyen a hátsók próblémája a csomagtartó hát nem valami nagy de engem ez egyenlőre nem érdekel még nincs család tehát sürün nem veszem igénybe.A váltója mint a vaj a szervója is nagyon jó az ülések kicsit keméynek de nagyon kényelmesek.Akárki akármit mond öreg az autó meg hasonlók valamelyik példány sokkal jobban felszerelt mint sok ujautó és azaz érdekes hogy mai napig megfordulnak utána az utcán akkor meg??? ilyen időkbem most i verjem bele magam a nagy hitelekbe amikor ilyen labilisak az állások aztán ha netalán kirugnak vegye el tölem a bank az autót ááá nme köszönöm ebből nem kérek na mindegy most nincs hitel az autón audiba ülök és még mindig megnéznek ha kiszálok az autóból nekem ez a fontos nem az hogy hány éves az autó

- 2 hónapja van nálam de még egyenlőre semmi a kopóalkatrészeken kivül amit megvételkor cserélni kellett ja meg a hátsó lökösön volt egy kis esztétikai hiba azt csináltattam meg rajta de nme volt nagy összeg

Fenntartási költség (10) Évjárat 1996
Teljesítmény (6) Km vásárláskor 196000
Előző autója? Következő autója? AUDI vagy VOLKSWAGEN az még kérdéses hogy azon belül mi
Verdikt (8.5/10)

Audi A4 1995 (1999 - 2001)