Nem előzhető autópálya maffiózó kocsi!!!
Audi a4 avant 1997-es gyari 110le ! Megvetele utann rendeletem hozza chip-tuningot egy nemet specialistatol igy lett 140le!!! Nagyon gyors auto 230km/h mert a valto ill a fordulatszam miatt menne gyorsabban is ... Kulfoldon dolgozom Londonban , amikor jovok ill megyek vissza nemetorszagban autopalyan az uj a6 bmw 530d mindig meglepodnek rajta hogy nem igazan engedem magam letolni a palyan es mivel kamionsofor vagyok nem is tudnak:))) Csokoltatom a sok haza telerajzolt karu kopaszt aki mogem erve a fekete uvegem miatt es a dinamika miatt is kenytelen hatul maradni megalazodva!!:)) Ez igy is fog maradni.... Raadasul ez nem egy 10-15 millios gep hanem csak 2 mill de nagyon jo kis auto egyenlore nincs jobb szerintem es ezt nem azert irom mert nincs keretem a 15milliosra mert van de minek ha ez is gazdasagos jo formaju es gyors amennyire kell!
Az egyik legolcsobb legjobb legtobbet nyujto auto aminek nincs ellenfele pedig az enyem szeria teljesen de megsincs ellenfelem :))) ill van csak nem tudnak vezetni az erosebb kocsival ezert kenytelenek hatul kullogni:))))))) muhaha Az elezo autom audi a6 2.8v6 1998 kezivaltos volt , hasonloak az erzeseim gondolok itt dinamikara es komfort minosegre, persze ez kisebb ennyi .
Aki olcso jo kocsit akar az ezt vegyen persze azert vannak roncsok az orszagban de nekem szerencsem volt mint mindig az audival!!!:)) Hello
- Semmi nem romlott el rajta pedig valos !! 205000km-rel vettem !
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1997 |
Teljesítmény | (8) | Km vásárláskor | 205000 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |
Előző autója? | a6 2.8 v6 30v | Következő autója? | audi a4 vagy uj a6 de csak kezivaltos!! |
Verdikt | (8.4/10) |