Mint egy csinos, megbizhato feleség aki még jol is föz!
Autokölcsönzöbe dolgoztam 1 évig, kiprobáltam, vezettem, utaztam rengeteg föleg ujabb autoban a Suzuki Swift, Nissan Micra Cupe Cabrio, Citroen C1 FULL FAPAD-tol az ujabb 2001 utáni A4-en és a 9 személyes Ford Transiton át a legujabb S80-as Volvo, Audi Q7, BMW 3,5 Nissan Murano és 350Z-ig... Tehát tudok mihez hasonlitani! :)
Formára gyönyörü, még ennyi idö után is van stilusa! Kivülröl nem látszik de van elég hely hátul is lábnak-fejnek, és még a csomagok is elférnek! Élvezet vezetni, kézre esik minden, a müszerek kapcsolok a helyükön! Gyönyörü Audi pirosan világit a müszerfal, élvezet ránézni sötétben! 1300 kilo, 1600 ccm, 100 paci, több mint 10 éves és mindezek ellenére jol megy és fogyaszt! Kulturált, inkább nyugott, temposabb suhanásra valo, de pályán sem kell szégyenkezni (200 a vége)! :) Az Audi legmegbizhatobb motorja, szerelök szerint is!
Hátrányai: gyenkécske a motor és nekem hiányzott egy 6-ik sebesség. Használhatatlan pohártarto a kesztyütartoban!!! :)
NAGYON szeretem, az ember büszkén száll ki belöle, ez az auto megalapozta az AUDI iránti rajongásomat!
- Központi zár motorja
- Szokásos lengökar cserék
Nem márkaszerviz
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1995 |
Előző autója? | BMW 320 és 318 aut. | Következő autója? | Audi A4 1.9 TDI Avant vagy A6 2.5 TDI Limuzin |
Verdikt | (7.5/10) |