Jó autó, ha drágán veszed
Ausztriából vettem, mellé nyúltam, mert mindent cserélni kellett rajta, elfogadható volt mikor megvettem, tudtam, hogy költeni kell rá, de mikor elkezdtem futárkodni Budapesten minden előjött rajta, és nem, nem a motor, az tökéletes volt, hanem minden más. Az egész futómű, kuplung, kasztni is. Rossz választás volt, elhúzzni nem fogom, mert megb jzható modell, nem szomjas, 5 literből megvan, én nyúltam mellé, azt mondom ha vásárolsz egy Audi A4-et, akkor adj rá minimum 800-900 000 forintot, ha ezt sajnálod ráadni, akkor ne is vegyél, mert csak költeni fogsz rá. Amire megcsináltam a kuplungon kivül mindent 1,2 millában voltam, a kuplungnál betelt a pohár és eladtam 750 000ért, szóval sehogy sem volt jó üzlet. Kényelmes, a hely nem valami nagy, de elfgogadható, kemény ülések, eléggé limbálózós, néha nem éreztem stabilnak.A kormány nem érdemel dicséretet, olyan semmilyen. A szigetelés a kortársakhoz képest nagyon jó, a kattogó dízel motor hangját elnyeli. Igazán autópályán élveztem, amikor 130-as tempónál pörgött 3000-et, ahonnan meglepően jól gyorsult. Neki indulásból is rendesen húz, nem torpant meg a motor soha, bár azt erősen kétlem, hogy 260 000 volt benne, hiába volt ott az osztrák szervízfüzete. Megbítzható gép, ha megfizeted!
- Na kezdjük... - - Hűtő - -Lengőkar szett - -Fékek, féknyereggel - -Hátsó híd - -Kormánymű - -Kuplung, kettőstömegű (ezeket meg sem csináltam)
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 1998 |
Előző autója? | Mazda 323 | Következő autója? | 626 |