Autók » Audi » A4 (1995-2001)

A4 1.6 Business

Für deutschen Rentner

Használtan vettem 3 évesen 3,5 MFt-ért, maga volt a tökéletesség (automata légkondi, fabetét, kényelmes ülések, króm díszkeret stb.- pedig olyan redvásan hoztam el az első tulajtól, hogy alig lehetett ráismerni. A műszerfal tetején már-már rendesen "élet" volt.
Ezt leszámítva már a próbaút során belészerettem.
..de, egy hét múlva a Bank előtt hagytam 10 percre és valami szemét g*ci végigkarcolta egy SZÖGGEL.
Javítás 130 eFt.
Azóta sík ideg vagyok, ha ott kell hagynom őrizetlenül bárhol.
CASCO havi 24eFt:( - NEM KÖTÖTTEM (rohadékok.)
Mindezt leszámítva az autó remek, bár az 1,6-os nem egy nyomatékkirály, mindenkinek javaslom az 1,8T-t, mert nem fogyaszt többet és az megy!!!
Autópályán lendületből lehet tartani kényelmesen a 160-180-at, de ilyenkor szívbaj nélkül bebassza 12-14 litert.
Én nagyon szeretem, csak sajna ezután már nem szívesen ülök be akármibe (pl.:egy OPEL VECTRA volt nálam két napig-hányinger kerülgetett-műanyag budi).
Hatvankét literes tank, benzinkúton Herzinfarkt!
Az üzemanyagszint jelző már akkor jelez, ha még van benne olyan 15 liter.
Két dolog marhára idegesít, az ablakmosot nem lehet jól beállítani, valamint a trutymó szétterül az oldalablakokon.
A másik, hogy a tompított sz*rt nem ér, én éjszaka alig látok, a xenon a jó választás.
Hát ennyi.
Ha valaki szeretne venni A4-et, bátran merem ajánlani, mert tényleg jó.

- lengőkar, központi zár, gömbfej (jó magyar utak), ablakmosó szivattyú, Hi-Fi poti, üzemanyagszint-jelző

Wicha-Lerch - nem olcsó, de értik a dolgukat

Maszek AUDI spéci csóka Miskolcon, mindent megold a szervízár kb. 25%-áért.

Fenntartási költség (3) Évjárat 1999
Előző autója? 306 Következő autója? A4/esetleg Accord
Verdikt (6.2/10)

Audi A4 1995 (1999 - 2001)