Én örök hűséget fogadtam
12 évesen vettem, korához képest gyönyörű állapotban mindenki 7-8 évesnek tippelte nemcsak állapota hanem felszereltsége miatt! első szerviznél egy hetvenezres futóműujjitásba futottam bele de a szerelő azt mondta szerinte még új kora óta nem volt hozzányúlva a fútóműhöz! előjöttek rajta a már emlitett kontakthibák amelyek nagyon idegesitőek voltak eleinte de a vezetési élmény, uttartása és persze a sok dicséret hogy milyen gyönyörű autóm van feledtette mindezt! nem egy erőgép a 90 pacijával de hetvenről ötödikbe nem kell visszaváltani előzésnél gyönyörűen gyorsul aminek persze hátránya hogy nagyon rövid a váltója, ha valaki takarékosan akar vezetni 45nél rakhatkja a negyediket! 1,4 millió forintért sikerült hozzájutni az árát teljes mértékben megérte egy percig sem bántam meg és jóval jobban jártam mint ebben az árban lévő más autókkal!
kábé az első vezetésnél szerelembe estem és azóta is imádom!
csak dicséret illeti és szerintem márkahű leszek életem végéig annyira bejött!
- főleg kontakthibák(elektromos ablak le fel játszik ha huzni akarom felfele, fényszórók,visszajelző lámpa) szervóolaj elfojt nem kel megijedni 2000ft munkadijjal egy csőcsere, dupladigit automataklima(panelhiba) bontóba 40000ft
magánszerelő
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1995 |