Autók » Audi » A4 (1995-2001)

A4 1.9 tdi avant quattro

az utolsó kotró..

Szóval hölgyeim és uraim egy megbízható kombit kerestem 1 misi kerettel afn quattrot mivel még torsenes jó motor a 110 de a gyári konfig és gyári állapot volt a szempont.
Így akadtam rá németországból egy gazdás szervizk. munkalapokkal szép állapotban.
Mivel városba költöztem és megszületett kislányom így a jó öreg b3 passat kombimat amely 1.8 90 le benzines volt a városi fogyasztás 7-10 liter és klímahiány miatt és jött a rozsda is így megváltam tőlle fájó szívvel. Így nagy nehezen keresgélések árán döntöttem az avant facelift mellett. Nagyon szép és extravagáns autó korát meghazudtoló vezetési élményt biztosít, digitklima is kényelmes és élmény a vezetés télen is. Fogyasztás 5,5 7,5 között van. Nagyságra kisebb mint a passat de ezzel tisztában voltam de a gyerekülés hátul elfér meg a csomagtérbe is befér a babakocsi és a cuccok is.Hibái hogycsepeg az adagoló de csak egy két csepp bár a klima befúja a gázolajszagot ami nem valami jó ezen kívül csak ajánlani tudom mindenkinek ezért az árért egy szerethető fentartható igazi vasat kap amire jó ránézni is nem mai műanyag lomot remélem tudtam segíteni még írok a későbbiekben!!

- féktárcsa első betéttel 35000 brembo,conti vezérlés szett szijak 38000 ajtózsanér bontott 15000 elsők

magam szerelem eddig sikeresen ment--

Fenntartási költség (5) Évjárat 1999
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (7.7/10)

Audi A4 1995 (1999 - 2001)