Álomból valóság
Mindig is Audit szerettem volna így amikor oda került a sor persze,hogy nem bírtam neki ellenállni.Első látásra beleszerettem.Bár többen is leakartak beszélni a pdtdi motorról,hogy így nem jó meg úgy nem,de nem sikerült nekik.Egyébként van sok ismerős aki pdtdi-vel jár és nem sok rossz tapasztalatuk van legalábbis nekik.Ígyhát bevállaltam lesz ami lesz alapon.Ha elromlik úgyis megjavíttatom.Elvileg 116000 km volt benne óra szerint de szinte eggyetértettünk a szerelővel,hogy 200000 felett lehet,de mindenesetre nagyon jó bőrben találtam rá.Közel egy éve használom de a kötelező szervízen kívül alig kellett költeni rá.Igaz amikor megvettem akkor szinte mindent cseréltünk rajta amit kellett:olaj,szűrők,szíjak,vízszivattyú.Persze a légtömegmérőm az nekem is cserés lett.Valami utángyártott volt benne de szerencsére lett hozzá olcsón gyári.A termosztát is megadta magát a télen.A féltengyelycsuklót pedig én vittem a halálba mert nem bírta a kiképzést.Egyébként roppant kényelmes autó még 300 km után is úgy szálltam ki mint amikor beleültem.A fogyasztást pedig azt hiszem nem kell ecsetelnem,max. 6,5l de akkor megy a klíma meg persze nincs betartott sebességhatár.Persze nem egy versenyautó de azért lehet vele eléggé dinamikusan is menni,sőtt.Ami még nagyon tetszik az a váltója.A Ventonak is jó volt de az A4-nek egyszerűen remek legalábbis az enyémnek.Összességében nagyon szeretem és egyáltalán nem bántam meg ,hogy megvettem.Azthiszem még egy jó pár évig használni fogom.Eggyetlen hibának talán azt tudnám felróni,hogy kombi lévén nem valami hatalmas de ezt csak azért írtam,hogy legyen valami rossz tapasztalat is.Ja igen és az olajcsere kifejezetten 10000 km-ként,spec pdtdi olaj.Szerelői tanácsra!
- légtömegmérő,termosztát,féltengelycsukló,csomagtartóajtó zár
- kötelező dolgok
ismerős szerelő,márkafüggetlen
kizárt.hogy márkaszervízbe vigyem,sok rosszat hallottam már róluk
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2000 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 12000 |