Autók » Audi » A4 (1995-2001)

A4 1.9 Tdi AFN

2.Kedvenc olajkályhám

1.5 éve vettem egész jó áron kollégától.Őszintén elmondott mindent róla.Minden a valóságnak felelt meg.Utólagosan is köszönet érte neki!Csak minőségi cuccal volt javítva.Én is ezt folytattam.Vételkor olajcsere.Vezérlésbe csak 30 ezer volt,azt nem bántottuk.Fűtés nem volt,adagoló folyt.Javítva lett.Klíma fel lett töltve.A fűtés jó nagy meló volt a szerelő srácnak.Teljes eleje lebontva elöl a műszerfalnál.Radiátor jó volt,de öreg.Ezért ezt is ajánlották cserére.Nehogy....Meggyőztek.10 ezrenként szigorúan olajcsere nálam.10w40 Total megy bele.Előtte Castrol Magnatec.Sose kellett még utántölteni!Imádom!5-6 literrel elmegy.Ha tatásan megyek vele,akkor 5 alatt,de nem szoktam vele dicsekedni,mert általában hülyének néznek és nem hiszik.Bár nem is szoktam kijárni az utolsó literekig a tankját,mert állítólag nem tesz jót az ü.a.szivattyúnak,mert nincs meg a kenése és melegszik.Hamarabb k.o. a szivattyúnak.(Szerelő tanácsa!)Betartom.Nagyon jól megy a gép,130-at szereti igazán.Ott pörög kb.3000-et.De érdekes,ha ott odalépek neki,még megindul érezhetően.Kettőstömegűt még nem kellett cserélni,még bírja.Turbó is.Melegen hűtöm,hidegen melegítem kicsit.Indítás-leállítás kinyomott kuplunggal szigorúan!

- Fűtés nem volt:lamellák cseréje+radiátor csere,munkadíj 40e Ft.Kerékcsapágyak hátul 6000Ft.Olajcserék,gumiharang csere futóműnél,klíma töltés,adagoló tömítés garnitúra csere+beállítás,2 db hátsó csomagtérajtó kitámasztó csere kb.90e Ft összesen+munkadíj.

Gyerekkori barát,vállalkozó(Gumi-Duó Bt.)Békéscsabán.Tökéletesen ismerik a márkát és korrekt áron javítanak.Még idegeneknek is!Ritka manapság!!Nagyon ajánlom őket!

Fenntartási költség (5) Évjárat 1996
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 232000
Előző autója? Golf 1.9 Tdi Következő autója? A4
Verdikt (8.2/10)

Audi A4 1995 (1999 - 2001)