Autók » Audi » A3 Sportback (2004-2011)

A3 Sportback 2,0 TFSI S-Tronic 200LE

SPM fokozatba kapcsolva.....ezüstvillám gyí....

Céges... IN-es rendszámmal.

Egy ideje nálam van és még lesz is.
200LE, brutális erő van benne, de mivel nem Quattro hamar le lehet rugni a gumikat róla :)
A választás azért rá esett, mert automata, nem bántam meg.
A futómű picit keményre sikerült, de hát ez nem az alapmotor, itt ez a lényeg. Az DAB-on kell hogy jól feküdje az utat.
A bőr ülései kényelmesek, elég sokat vezetem, nem fárasztó benne ülni.
A kocsiban szinte midnen benne van: napfénytető, bőr, ülésfűtés, xenon, automata, tempomat, de egy pici dolog hiányzik: fedélzeti computer!
Valakinek sikerült úgy összeválogatnia a gépet, hogy a 20Ft-os "extra" kimaradt belőle.
Nem baj, ilyen kocsinál nem kell nézni mit fogyaszt, csak élvezni az élményt amit nyújt.

Ami nem annyira tetszik:
- A fényszórómosó miatt elég hamar ürül az ablakmosó tartály
- Szereti az olajat (2Liter / 15.000km)
- A benzint is szereti :)
- Téli kerekekei kakik --> kellett már tolni parkolóból, hogy meginduljon, hamar kipörögnek a kerekek
- Automatával néha nem kúszik emelkedőn felfelé (nem szokott vicces lenni, mert gázadásra meg kipörög)
- Visszapillantó tükör (USA modell, így nem aszférikus)

A kocsi nagyon tetszik, a hely bőven elegendő benne, négy embert nagyon kényelmesen visz mindenhova. Csomagtartó mérete átlagos, de el lehet férni benne.

Ennyi pénzt amibe egy ilyen gép kerülne soha nem adnék ki érte, de hát nem is nekem kellett :)
(~12.000.000Ft)

- Nálam semmi

Fenntartási költség (5) Évjárat 2005
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (6.9/10)

Audi A3 Sportback 2004 (2004 - 2007)