Fekete leopárd
Az autó nagyon jó. A maga 105 LE-vel tud húzni ha kell, emelett viszont nem eszik sokat. Hosszabb túrákon 5-5,5, de ven amikor 5 alá is mentem vele! Azért írtam csak 6,5öt, mert ált. csak váarosban napi 5-10 km-ert megyek vele, így kb 6,5 fogyaszt. Nagyon kényelmes, minőségi és imád kanyarodni. 210-et mentem vele és még akkor is olyan stabilan futott, mint 160-nál.Arról nem is beszélve, hogy még csak kb 4200-nál járt a fordulatszámmérő, holott 4500-tól van pirossal bejelölve. A gyári Audi Concert Hifit BOSE hangszórókkal kértem, ami a AutoHifisek körében magáért beszél.
Az autóval tökéletesen meg vagyok elégedve. Egyedüli hátránya a 3 ajtó (az EasyEntry sem segít sokat) és a csomagtér is lehetne valamivel nagyobb.
- -Nagyritkán a Navigáció nem indul el. Kb. 1000-bôl 1szer!Javítás nemszükséges, egy-két újraindítás után újra mûködôképes.
- -Nemrégiben épp essôben az autópályán megállt az ablaktörlô. Kb. 5 perc várakozás után, gyújtás után újra mûködött
- -Eszi az olajat. Az autó LongLife servizes (30.000-es olajcsere), íyg kb 8-10.000 Km-ként 0,5-1L speciális olaj utántötése. Az olaj ára kb 6000 Ft.
Audi Zentrum
Megadott idôpontra megcsinálnak mindent. Az áraik magasak, de legalább megbízhatóak.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Cordoba | Következő autója? | Lexus IS vagy Honda Acord vagy Audi A4 |
Verdikt | (8.7/10) |