Autók » Audi » A3 (1996-2003)

A3 1,8

Tudja a dolgát

Meglepő volt amikor 3személlyel csomagokkal kirándulásunkon, sztrádán haladva betartva a sebességet 7.9-re jött ki. A legtöbb fogyasztás klímával is csak 10lityi. Klíma tökéletesen hűt, a fűtése remek. Szeretem mert digitális a kijelző, így félfokkal belehet állítani és tartja a beállított hőfokot. Tekintettel a korára nem szoktam taposni, inkább korán indulok és kényelmesen odaérek.
Az egyik felejthetetlen legrosszabb élmény amikor 1 alkatrész az olajdeknit megrepesztette, az olaj elfolyt és haza kellett vontatni. Feljelentést nem tettem sajnos.
Az olajcserét, szűrők cseréjét én szoktam végezni, komolyabb munkákat már szerelőre bízom.

- stabilizátor szillent, klíma hűtő+rotor , ternosztát, kerékcsapágy, torony csapágy, benzin pumpának reléje állítólag, első-hátsó fék+betétek, gömbcsukló trapézkarnál, kézifékkar, 1db hátsó féknyereg kézifék miatt beszorúlt mindig mikor behúztam,

Piszok drága volt ezért soha nem megyek hozzá, nem írok nevet, címet ok.

Jól ismerem, hogy megbízzak benne.

Fenntartási költség (9) Évjárat 1996
Előző autója? Astra Következő autója? Audi A4 Avant 1.9 dízel vs. VW Passat kombi 1.9 dízel
Verdikt (6.7/10)

Audi A3 1996