Télen-nyáron A3
Golfot akartam de audi lett az ár és tartalom miatt itt alapbol benne volt a klima. Az autot ugy vettem meg hogy fizetés elött mentem 1kört a jobb oldalon ülve majd fizetés után kulcsot magamhoz irány tankolni és csak menni menni menni!!! Persze a kötelezö szijcsere itt sem maradt el !az olajat nekem is eszi de ez nem vészes kb 1l/10000km. A futomü tökéletes csak 2 dbstabilizátor kar volt nálam csere érett.az ingadozo alapjárat nálam is porondon volt de mamár ez 5perces feladat!! Figyelem meg kell tisztitani aszivótorkot a pillangó szelep ellött de csak modjával hogy könnyen járjon mert ha nagyon megtisztitod nem tömit az olajfilm ami magassabb alapjáratot eredményez de ez 1-2 nap és beáll mire ujra berakodik, a hütöviz volt még télen a szokásosnál alacsonyabb höfokon de 1termosztát csere megoldotta. A klima egy isten olyan hideget csinál hogy a barátnöm mellbimboja szétszakitja a felsöruházatát( nekem meg mikrodiodát csinál!!) Álltalábban a dolgaimat magam épitem be és a bárditol szerzem.ha van valakinek kérdése irjon www.audiklub.hu 1szoval : ajánlom!
- abs jeladó bal elsö 2800-.termosztát 3000,stabi kar 2db 3800-/DB,VÁLTOHARANGBÖR 5000- ,motortér gázteló 4000-,
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1998 |
Előző autója? | delta | Következő autója? | audi 1-9 |