Autók » Audi » A3 (1996-2003)

A3 1.6

Legalább szép

Ő elromlik, én meg viszem szervízbe. Cserébe nem romlik el hosszú utakon, inkább csak a ház elött állva. Eleinte rengeteget törődtem vele, de manapság néha belepi a por, pedig jobbat érdemel. Ennyit a viszonyunkról.

Egyhatos, nyolcszelepes gép, sok csodát nem lehet várni tőle. Sokat használom városban és itt 10 alá nehezen vihető a fogyasztás, de kihozható 8-ra is egy komótos vidéki kirándulás során. Méretre bőven elég, bár a hátul ülők minding panaszkodnak. Lehet oda nem jutott sok hely.
Csomagtér sem a legnagyobb, de van benne egy teljes pótkerék, gyári alufelnin, "apró" figyelmesség.

Ennyi év és kilométer után még mindig csendes. Nincsenek zavaró "szétakarok esni" zajok és zörejek.

- Csomagtér világítás, 3000, kapcsoló csere
- bal első indexbúra találkozott kaviccsal, 1000Ft volt, utángyártott.
- Rádió kontaktos, télen nem működik a hangerő szabályzó.
- Hűtővíz hőmérő csal. (80-ról indul) Jeladó csere volt, de két nap múlva megint elromlott, de megszoktam hogy 100-fokot mutat.
- Kormánymű. Elöször csak búgott, kapott olajat, majd az elfolyt én meg kipengettem 140e-t.
- A váltó is lassan oda van már, de még kapcsol.

Megcsináltuk saját műhelyben. már amit tudtunk. 2 perc kicserélni egy izzót, nem kell lebontani a fél autt

Procar. Szfv.
Hááát. Drága. Kicsit csiszolni kellene pár alkalmazott modorán. Nem igazán éreztem semmi plusszt a magas óradíajak mellett.

Fenntartási költség (6) Évjárat 2000
Előző autója? Golf IV 1,6 Következő autója? nem lesz másik. majd veteránként öröklik az unokák
Verdikt (6.7/10)

Audi A3 1996