Kategória király S 3 !!!!!!!!!!!!!!!
Ez az az autó, ami kívülr?l sokat sejtet, de belülr?l ?RTECHNOLÓGIÁT sugall !!!!!!
Félelmetesen kényelmes, stabil, megbízható és ami nem elhanyagolható.... veszettül er?s !!!!
Akkorát tud ugrani ( ami tovább is hegyezhet? 240-260 Le-ig ), hogy az nem pusztán meglep?, hanem az már közel van a forma 1-es élményekhez!
A rekaro ülések iszonyú kényelmesek és nagyon stabilan tartanak a derékszög kanyarokban hihetetlen sebességeknél !!!
Az egyetlen gyenge pontja a rendszernek a GUMI ! Ezt lehet csak szétszaggatni, amíg tapad az úthoz. Itt külön ki is hangsúlyozom a legjobb márkát az összes tökéletes közül : MICHELIN !!!!!
Ez a gumi bírt ki a legtöbbet minden id?járásnak megfelel?en!
Az extrém vezetési gyakorlat sem tudja megöregíteni ezt az autót annyira tökéletes és er?s a hajtáslánca!
Az ESP megvéd a hirtelen korrekciókkal járó vezetési helyzetben ( szarvaspróba ), de nem tudja megvédeni az ostoba sof?rt a csattanástól csak az a 6 db légzsák, ami a végs?kig megmentést próbál elérni !
Aki, ha teheti, ne hagyja ki ha mást nem , hát az utazási élményt kipróbálni !!!!!
Szerintem ez az autó nagyon szuper, bár kicsit drága a 12-16 MFt.
Ha meghívnak a totalcar-ba egy egész m?sort tudnék mesélni, de nem biztos, hogy mindenkit érdekel.
Ha vesz valaki, csak tankolni gy?zze, mert kiszálni nagyon nehéz bel?le!
- A " Méregdrága fenevad ( TT coupe ) " szerint leírtak után majdnem minden ugyan az, csak ez tágasabb!
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2000 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 20000 |