Érző lelkű odalépős kisbetyár. Szeretnivaló
Szeretem ezt az autót,alapvetöleg megbizható,bár kategóriájához képest nivótlan meghibásodások.Gyönyörü forma,nőfelkeltő külső.Kor után kisebb zörgések de nem vészes.Középszintű szervizelés árkategóriában.Alapvetően masszív autó sokmindent kibír.Hamarosan szerelőhöz látogat a motor alapjáraton ill. menet közbeni leállása miatt.A következő autóm is Audi lesz,kötödöm hozzá.Érzelmeket képes közvetíteni és kiváltani az emberből.Fogyasztása nagy városban(11-12 liter még jó időben is)Országúton pöpec kis gép 8 literes fogyasztással,jó esetben 7.5 literrel.Dinamikus,agilis viselkedés.Jól megy pedig ez csak az alapbenzines.Ismerösöm 94-es 100-as Audi-jánál (2.3-as motorral!!!!!)jobban húz.Jó választás,értékálló,kicsit drágább költségekkel,sok fogyasztással városban.
- Hátsó ablakfuvoka(nincs +csinálva),bal első el.ablak szerkezete(25000 Ft), index csere(bal oldali mert lötyögött) gyári(1200Ft),lámpa index(törött 3500Ft-gyári HELLA),klima tömités(nincs +csinálva)
Változó.
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | Carina 2 Diesel | Következő autója? | Audi A3 Sportback 2.0 PDTDI,1.9 PDTDI,A4 2.0 PDTDI vagy 1.9 PDTDI |
Verdikt | (5.6/10) |