Autók » Audi » A3 (1996-2003)

A3 1,8 T

Egy rossz döntés

Műszakilag katasztrófa volt, erőtlen, olajat eszegette, üvöltött a kipufogó, kókány sufni "tuning" volt az egész autó mikor megvettem, igénytelen sötétítés a hátsó ablakokon, vágott rugók, pattogott az úton. Konkrétan a fél autót újra kellett építeni, rengeteg időt, pénzt, energiát emésztett fel mire gyári állapotúra visszaalakítottuk a gépet.

Miután befejeztük a projektet már élveztem a vele tett kilómétereket, nekem nagyon tetszett a forma, a dinamikus turbó - benzines motor ereje, karakterisztikája.

Végül eladtam, mert egy S3 - hoz jutottam, és feleslegessé vált.
Visszagondolva már bánom hogy nem élveztem még ki egy kis ideig a kis A3-ast, de a következő tulajnak már nem lesz ennyi gondja vele.

- A teljesség igénye nélkül:
- Belső világítások halottak voltak, bal ablakemelő nem működött, ropogott az első futómű, km óra nem mért, lógó tetőkárpit, klíma nem működött, benzinpumpa cserés volt, olajteknő széttörve, csomagtartó teleszkópok nem tartottak.

Egy jóbarátomhoz hordtam szervízeltetni.

Fenntartási költség (7) Évjárat 1999
Előző autója? Leon 1.9 TDI Következő autója? S3