Autók » Audi » A2 (2000-2005)

A2 1,2 PDTDI

Szőke nő és a kis dög

Azzal kezdeném, hogy szívből gyűlölöm a kis dögöt!!! Jobban utálom, mint a spenótot! Hozzám inkább az új TT passzolna. Elegánsan sportos és vadító.

Tény, hogy a kis A2 jó pasizós autó, már ha a vastag és lehető legrosszabb helyen lévő merevitőrúdtól kilátok és el tudom csípni a felém áradó tekinteteket, vagy esetleg behajolással észreveszem a mamikát, aki épp lelépett a járdáról.

Kanyarokban folytonos halálfélelmem van, mert virsili gumijaival és magas karosszériájával, mindig az az érzésem, hogy máris felborulok. Már eljátszottam a gondolattal, hogy kipróbálom a Törökvészin lefele, de félek, hogy a plasztikai sebész nem tudna úgy összevarrni, hogy ne maradjon nyoma a korszakalkotó próbálkozásomnak.

Az automata váltó hidraulikus. Én, szőke nőként simábban váltok egy kézivel, mint ez magától, ráadásul egy nagyobb gáznál 3-5 másodperc,mire egyáltalán megérti, hogy én most épp dombon felfele megyek vagy épp előzésben vagyok. Arról nem is beszélek, hogy ha épp egy jóképű taggal balettozunk a budapesti aszfaltpályán, mindig én maradok alul.

Dízel hangja akár a traktor, bár becsületére legyen mondva, hogy 1,2 motorral 180-at is simán megy, persze dombon lefele.

Nincs benne sminktükör. Ehhez inkább nem szólok semmit!

A benzinkutakon is jól ki lehet használni pasizásra. A helyes kutas fiuk mindig meglepődnek a 19 liternél kikattanó óránál. Ilyenkor elegánsan bemondom, hogy csak 20 literes a tank és máris megvan a beszédtéma.

Összefoglalva nem egy heves vérmérsékletű és vadító dög. De szívből ajánlom az unalmasabb Barnáknak!!!

- váltó(automata)

Fenntartási költség (10) Évjárat 2001
Teljesítmény (2) Km vásárláskor 62000
Előző autója? focus Következő autója? audi TT
Verdikt (3.6/10)

Audi A2 2000 (2000 - 2005)