Autók » Audi » A2 (2000-2005)

A2 1.4

Gömbi, aki nem is lány, hanem férfi...

Mégcsak másfél hónapja vettük, de már most állíthatom, hogy nagyon jó választás volt. Mindenki meglepődik, hogy mennyivel nagyobb a beltér, mint amire számítanak. Szerencsém van, mert sikerült gondos tulajtól venni, mindenki 1-2 évesnek tippeli. Nagyon jó az anyagminőség, nem kopog, nem zörög, nem csörömpöl. 7 évesen különb az A2-es, mint a null kilóméteres ibizám volt...
Örülök neki, hogy drága volt új korában (most sem olcsó, 2M alatt leharcoltat sem találni), mert 1,-nem jön szembe minden kereszteződésnél; 2,-nagyon-nagyon jó a minősége, épp ezért is lett drága. Sosem volt még audim, de értem már, hogy miért ragaszkodnak a négy karikához, akik egyszer belekóstoltak.

Negativum:
- a légkondi szereti automatizálni magát, nekem nem jön be
- a hátsó ablak az iv miatt kicsit torzit
- nincs hátsó ablaktörlő

Pár ezer km múlva ismét jelentkezem, megírom a tapasztalatokat

- másfél hónapja van nálam, még semmi, csak a kötelező szervíz

Fenntartási költség (9) Évjárat 2001
Előző autója? explorer Következő autója? ?
Verdikt (7.9/10)

Audi A2 2000 (2000 - 2005)