Autók » Audi » 90 (1984-1987)

90 1.6 CD TD

Ez a Civil Tank, nem a Swift II!!! :))

Hol is kezdjem? Megvettem az autót úgy, hogy bár újra volt fényezve, motor rendberakva, de a fényező gyerekkel eltöltenék egy röpke fél órát valami félreeső sötét sikátorban... maradandó élmény lenne neki... csak annyit kérdeznék meg tőle, hogy miért nem bírta normálisan összerakni a belsejét? Minden egyes alkatrész ami a belteret képezi nyiszogott, zörgött, csörgött... 3 napomba került kiszedni a belsejét kompletten aztán meg egyenként újraépíteni... most végre csend s nyugalom szigete az autó, egyedül az 1.6 TD erőmű hangja hallatszik...
Az elektromos szerelővel is szerveznék egy hasonló randevút mint a fényezővel... a létező összes elektronikai cucc (hál´ istennek nem sok van) félre volt kötve vagy egyáltalán nem volt bekötve... 2 nap meg egy csomó kábel = új kábelköteg! :))
Ezeket után tényleg nagyon jó lett az autó. IMÁDOM! Óriási nagy kerregő, bárhova elvisz, sohasem hagy cserben!!! Ez tényleg olyan autó, hogy víz, olaj meg üzemanyag legyen benne és megy! Annyira kell figyelni, hogy csak és kizárólag jó minőségű, kifejezetten Turbo Diesel olaj kerüljön bele 7000 - 8000 km-ként!!! Múlt héten pénteken este tolattam kifele egy kapubejáróból (persze padló gázon) és nem láttam egy villanyoszlopot... k**va nagy csattanás, motor leáll mint a szeg... na fasza gondoltam én, felakadt a motor... utánna vettem észre az oszlopot... a lényeg: meghorpadt a csomagtérfedél és ennyi!!! de komolyan... még a festék sem pattant le... előtte egy VW Golf I-esem volt, mondtam is az asszonynak, hogy ha azzal kapjuk el az oszlopot, akkor igen a hátából kellett volna kiszedni... Összességében, aki egy olcsó, igénytelen de kényelmes autót akar annak remek perspektíva!!!

- 4 elektromos ablak vezérlő relé kb. 2000 ft
- Központi zár a vezetőoldalon nem müködött 3000 ft