Autók » Audi » 80 (1991-1996)

80 1,9 TDI

Pircsi a hálás szerető

2002-ben hoztam Németországból.170003 km volt az órában. Az amatőr bennefelejtett egy fékolaj csere matricát innen tudom, hogy 1998.05.-ban 209800 volt benne! Becslésem szerin 450-500E km lehet benne. Minden nap használom munkára. A hibalista négy év alatt jött össze és csak 6 napot kellet nélkülőznöm az autót. Karcolás van bőven de rozsda óne! Minden benne van. Klima, ABS EDS napfénytető ( ablak az tekerős!) Imádom vezetni bár már egy kicsit fáradtak apónik így 500 körül de a menetdinakimája még kifogástalan.
A család csak pircsinek nevezi! ( Én Qrvázni szoktam ha valavi nem stimmel rajta de ez ritkán van!) Szeretem!

- ablaktörlő motor
- stabilizátor karok x2( mankók)
- lengéscsillapítók x2
- féktárcsák elöl x2 (leszab. és csere)
- kuplungtárcsa (kompletten cserélve)
- hengerfej tömítés ( víz a 4 -es hengerbe)
- B.E. ajtó nyitó bovden
- ventillátor fokozat kapcsoló

AUTO CITY PÉcs
Cigány. Mindent megold.
Az alkatrész árak szélsőségesek.

Cigány

Fenntartási költség (5) Évjárat 1993
Előző autója? 1200 73-s évjárat Következő autója? A6 3,0 PDTDI ha Isten is úgy akarja!
Verdikt (6.8/10)

Audi 80 1991