Fiatalosan elegáns örökéletű
Körülbelül 2 hónapja van nálam az autó, a felsorolt 2 hiányosság már az előző gazdájánál is fennállt, szóval tulajdonképpen a papírmunkán meg egy légszűrőcserén kívül semmit nem kellett eddig ráköltenem. 218000 km volt benne mikor megvettem de már úgy vettem h megállt benne az óra, érzésre olyan 300000 km körül lehet benne ami még elfogadható ennél a típusnál ha oda figyel rá az ember... Egy ugyanilyen típusú 1.6 E-ből ültem át ebbe, teljesítményben nem vettem észre túlzott különbséget, viszont fogyasztásban igen. Lényegesen kevesebbet fogyaszt( akár 7 literre is ki lehet hozni hosszú úton de városban sem fogyaszt 10-nél többet) a kétliteres motor mint az 1.6os. Felszereltségében a korához képest egész jó( ABS, 4 el. ablak, automata klíma<--- kaptam egy nagyon jó árú ajánlatot kompresszorra amit nem szabad elszalasztani tehát így akkor a klíma dolog is működni fog). Nagyrészt az előzővel általam végrehajtott törésteszt:)pozitív hatására maradtam hű a típushoz. Összességében nagyon szeretem az autót és meg vagyok vele elégedve, az apró hibákat meg el kell nézni mert hát azért mégis csak 16 éves dologról van szó.
- Hűtővíz hőfok visszajelző, klímakompresszor
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1994 |