A mindig vidám nyolcvanas :)
Közel fél éve van nálam az autó, azóta beletettem 13000 km-t durván. Olvastam pár kritikát ezen az oldalon, és szerintem annak nincs igaza, aki azt mondja, hogy harmatgyenge a motorja az 1.6-osnak. Az igaz, hogy nagy a kasztni, és lehet h egy seat cordobát jobban rángat ugyanez a motor, de szerintem a nyomatéka az isteni.130-nál autópályán ha odalép neki az ember, akkor szó nélkül felugrik az óra 160-ra, és az még korántsem a vége. Én a tükörfűtést hiányolom belőle, valamint a hátsó fejtámlát(Nem mintha sokat utaznék hátul). Fogyasztása nagyon kielégítő, városban kúltúrált vezetés mellett ki lehet hozni a 6-6.5 litert. Hozzáteszem hogy ez volt az első olyan 80-as Audi, amiben nagyon sok motorikus egységet a számítógép irányit, viszont befelé kevés a visszajelző. Szerintem érdemes elvinni néha olyan szerelőhöz, akinek van ehhez a tipushoz való számítógépe, mert nem gondolná az ember, de két kattintással 6 literrel (!!!!) kevesebbet fogyaszt az autó.sajnos nem szerető gazdától vettem az autót, sőt meg is boritották mielőtt megvettem, szóval volt vele meló, de ugygondolom megérte megcsinálni, és 450 ezer forintért manapság jó autót nehéz találni.
Motorja nagyon megbízható, erős, és tényleg ha odafigyel az ember, akkor keveset is eszik. Amire érdemes odafigyelni az a hűtőrendszer, hajlamos elromlani az érzékelőgomba, ezért én ki se cseréltem, hanem egy kapcsolóval helyettesítettem.Szériahiba a benzinmérő/gázolajmérő, kanyarba óriási kilengéssel dologzik, +/- 15 literrel is kileng.Futóműve reme, nem ráz, kellemesen hullámzik a rossz magyar utakon is.A központi zár elektronikája is nlha bezazul, de azthiszem, hogy 15 éves autónál ennyi belefér. Összefoglalva: nem bántam meg, hogy megvettem, nagyon szeretem, és egy darabig nem is fogok megválni tőle.
- Fékerőszabályzó, Hall-jeladó, most pedig kiderült h a jobboldali futómű kicsit odavan.
Csátaljára, ez nem messze van Bajától, ahol lakok. Fekete Sanyihoz. Bács-Kiskun megyében ő a legjobb szerelő, ezt bizton állíthatom
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1994 |
Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 204000 |