Autók » Audi » 80 (1991-1996)

80 Avant 1.9TDi B4 Automata

A megbízhatóság itt kezdődik

Az autót átmeneti időszakra vettem meg, mert megtetszett és mert nagyon nagyon jó állapotban volt. Szeretem az automata váltókat, volt benne manuális klíma (jobb volt mint a mostani A6ban), meg sportgomb is, de nem tudom minek, hiszen 90Le-s TDi motorról beszélünk. Minden esetre ment is ha kellett, de 193LE után furcsa 90LE... Szerettem a színét (méregzöld) és szerettem azt hogy ahová csak akartam oda tudtam érni, teljesen igénytelen egy autó, alig fogyaszt, nem feltűnő, bárhol ott lehet hagyni. Ami nem igazán tetszett benne: motor ereje, hátsó fejtámla nélküli ülések, ezek az első fejtámlák borzasztóak... A teli fejtámlás 80asok jók, de aminek lyukas a közepe hát az igencsak kívánni valót hagy maga után. Minden esetre jó autó volt, de nem igazán egy élményautó... Annak tökéletes aki sokat utazik és szeretne olcsón utazni!

- Lengéscsillaptíók

Fenntartási költség (10) Évjárat 1994