A FEKETE LYUK! MINDEN PÉNZT ELNYEL!
Ez volt az első olyan amikor az emberismeretem megcsalt. Egy nagyon rendesnek tűnő ismerőstől vettem a feleségemnek. Ez volt az első olyan autó amit át sem néztem, mert bíztam abban amit Ő mondott. Na ez volt nagy hiba. 2 hétnél többet nem is ment az autó mert mindig elromlott rajta valami, vagy már nem is működött amikor megvettük. Az ismerős szerint a klímát előző évben még használta. Amikor jött a meleg persze nem működött ezért elvittük egy klímáshoz és az mondta hogy a hűtője olyan lyukas mint a szita, a kompresszor meg csapágyas. 100000-ből fel is újították az egészet. Jött a nyár, elkezdte forralni a vizet, hengerfejes volt az autó, 70000ft! Abs sem működött amikor megvettük, ez egy nagyobb fékezésnél derült ki amikor majdnem megdöglöttem vele, ugyanis kedves ismerősöm volt olyan figyelmes, hogy a kilométer órából még az égőt is kivette nehogy kiderüljön a hiba. Valamint gyanús volt, hogy hiába 1.9-es az autó de nagyon nem megy. Kiderült azért mert a vákuum labda membránja szét volt szakadva, ezt is elfelejtette közölni! A lényeg, hogy az első 2 hónap azzal telt, hogy az el nem mondott hibákat orvosoltuk, 500000 Ft-ból. ( 600000Ft volt az autó )Most már pár hónapja úgy néz ki összeállt az autó, viszont ezen hibák miatt az asszony már utálja, bele sem akar ülni. Én azért kívánom annak aki eladta ezt nekünk, hogy Őt is ilyen aljas módon köpje pofán az élet! Mert amikor az asszony sírva hívott fel nem egyszer, hogy itt meg ott rohadt le vele, a szívem szorult össze mindig! Összefoglalva: NAGYON JÓ KIS AUTÓ, CSAK MEG KELL NÉZNI KITŐL VESZI AZ EMBER!
- Az első és hátsó rendszámtábla között lényegében minden! - ABS, motorfelújítás, lengéscsillapítók, adagoló tömítések, komplett klíma felújítás, futómű, elektromos bisz-baszok, és még több A4-es oldalnyi hiba!
Nem adom ki, mert így is két hétre vállal annyira tele van. Egyébként nagyon olcsók és gyorsak!
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 1992 |
Előző autója? | – | Következő autója? | A4 |