Jó és teljesen biztonságos
Hát igen... Az első autónk ami nem Lada, elötte 15 évig hajtottuk a ruszki csoda autókat, de 3 évvel ezelőtt sikerült leváltani egy 88-as évjáratú 1.8 S típusú benzin/gázos audira. Gyorsan meg lehetett szokni és megszeretni is. A belsőtér nekem tetszett, el lehet benne férni. Nem zörgött, különösebb képp nem nagyon voltak vele gondok, csak az önindító krepált be egy idő után, sajnos ezt 3szor is kellett cserélni. Kissebb gondok voltak a Gáz adagolóval de egy pár száz forintos alkatrész megoldotta. A fogyasztása elfogadható, sportos vezetéssel gázból 10,5-11 litert benzinből 8-9 litert eszik. Az autó elég jól ment. 7000ig skálázott a fordulatszám mérő és csak 3000nél kezd húzni igazán. A gyorsulásával elégedett voltam, erős a motorja nem kellett szinte soha visszakapcsolni. Előzésnél csak indexeltem és padlógáz, már gyorsultunk is. A 200Km/h-t bizonyítottan megy és még menne... Ez mondjuk a fogyasztásnak nem tesz jót mert ilyenkor kinyílik a torka rendesen. Nagyon jól fekszi az utat. Egyszer sem csúsztam meg vele. Sajnos az autónak véget vetett egy nagy platós Fiat Dukato. Slégen elkapta a B oszlopnál. Sajnos az autónak annyi. Ezzel az ütközéssel bizonyított számomra a legnagyobbat. A Dukato 90km/h-val kapta el és ahhoz képest egybe maradt. Az első szélvédő berepedt, a bal első ajtóból kitört az üveg a B oszlop kb 5 cm-t bemozdult, a hátsó ajtó tropára ment és a küszöb is hasonló képp járt. Sok oldalsó ütközést láttam de ez a törés "teszt" számomra bizonyított. Nem engedte, hogy a Dukato bemásszon az utastérbe. Egy haja szála se görbült senkinek, pedig az autóban egy légzsák sincs. Sajnos drága bizonyíték, de én azt mondom, ez a típus abszolút biztonságos és megbízható. Csak ajánlani tudom mindenkinek
- önindító (3szor kellett cserélni),gáz alkatrészek
egy helyi autó szerelő