Hatalmas jóétvágyú
A legkényelmesebb autóm volt eddig, hatalmas hely volt benne elöl-hátul, a csomagtartójába egy medvét eltudtam volna süllyeszteni. A kasztniján pár helyen felhólyagosodott a festék, de nem volt annyira vészes, a hátsó kerékjárati ív már lyukas volt mikor vettem. Javítóív cserével megoldottam, a bal hátsó ajtó alja szétrohadt, ajtó csere. Az autó bordó volt (malagarot), a bal h ajtó világoszöld, a többi részen ahol csinálták kellemes narancssárga árnyalatok domináltak. De a belseje kárpótolta az embert. Legelső teendő vásárlás után gázbowden csere, mert a gázpedál lenyomásához dinoszaurusz talp kellett. Egyébként sokáig nem tudta a szerelő, hogy mi baja, mert nem akart menni. Sőt, minél jobban nyomtam neki, annál gyengébb volt.
Na közel két hónap után kiderült, hogy lassan szétmállik a benzincső, és a repedéseken keresztül levegőt szívott, de rendesen. Igaz addig már a karburátoron nagyobb lyukat fúrtunk a benzinnek, úgyhogy a probléma kiküszöbölése után kb. 15 littyót evett százon, de ment, mint az őrült. A kanyarokba simán bele lehetett menni nagyobb tempóval, max egy kicsit belibbent a kasztni, de fel sem vette. Küszöbcsere történt, hegesztés közben szétnyomták a fékcsövemet, ott állt az autó egy hónapig. Szerettem az autót, bár az összes kilincset cserélni kellett, de imádtam. A bontóban végezte, sajnáltam, de akkor már a lengéscsillapítói is elfáradtak, cadillac-es mozgása lett a a szerelőm szerint. Összegezve, nagyon kényelmes járgány, csak nagyon idős volt amikor vettem.
- karosszéria rozsdásodás, karburátor, benzincső, kilincsek, kézifékbowden
Maszek karosszériás+egyéb szerelő
Másik szerelőm