Ha drága a benzin, akkor is vidám vagyok vele
1.6-os benzines motor dolgozik benne. Sajnos még nem injektoros, de 85 lóer?s így is. Ha kell meglódul, lehet vele könnyen el?zni. A felújításnak köszönhet?en még 140-150-nél sem túl zajos az utastér. 130-nál teljesen csendes(hála az utólagos dupla szigetelésnek és a csendes gumiabroncsoknak, meg pesze az új kipuffogórendszernek).
A legjobban a fogyasztását szeretjük mégis. Egyszer 4 személlyel és a csomagjaikkal utazva Szegedr?l Budapestre (nincsenek emelked?k és lejt?k) az M5-ön 5,8 literes fogyasztást mértünk 90-110-es tempó mellett. M3-ason 6l a fogyasztás szintén ilyen tempó mellett 5 személlyel és emelked?kkel. kiványcsi lennék mennyit fogyaszthat az 1.6 injektoros változat ilyen tempónál?
Napi használatban van a f?városban és idönként hosszabb utakra is elmegyünk vele. Hihetetlenül megbízható, pedig, ha a benzin olcsóbb, akkor inkább 160-as utazót megyünk vele. kabalából mindig viszek magammal pár szerszámot, így sosem romlik el. Persze, ha nem vinném magammal, biztos lelazulna valami kis alkatrész, de így nem.
Nagyon szeretetre méltó kis autó, ami nem is kicsi, mert óriási csomagtere van. Extrái nem sok van de azok hasznosak: riasztó, központi zár, fék rásegítés.
Ha valakit érdekelnek az audik itt egy cím. Már csak azért is mert én is klubbtag vagyok.
www.audiklub.hu
- Nagyon sok minden lett cserélve rajta rögtön a vétel után. De csak el?vigyázatosságból. Meg persze, hogy egy nagyon jó és megbízható autóra tegyünk szert, mert az elöttünk lév? tulaj egy kicsit elhanyagolta. Ez egész ára: 200e HUF
Elköltöztek, de még nem tudom az új címüket.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1986 |
Előző autója? | Jetta II. 1984 | Következő autója? | Audi 80 S2 |