Piros méregzsák
Az autót kp-ért vásároltam, az akkori ára 700ezer Ft volt, de javarészt minden m?ködött rajta. Sokat mentem vele és voltak jó élmények, de rosszak is. Ilyen például, hogy amikor a töltésem elment kb 8-10 km-t tudtam elmenni vele, miel?tt lemerült volna az akkumulátorja teljesen. De amikor ment, akkor nagyon ment és abba belegondolva, hogy ezt a gépkocsit 1986-ban gyártották - egyébként olasz volt az els? tulaja - na ott és akkor nagyon király autó lehetett, de még akkor is, amikor 1990-ben bejutott az országba. A klíma és az összkerék tényleg nagyon jó volt benne, ezekkel soha semmi bajom nem volt szerencsére. A kisebb-nagyobb alkatrész igényemet úgy elégítettem ki, hogy vásároltam mellé egy er?sen sérült Audi 100-ast, de abban még Webasto állóf?tés is volt. Ebb?l azért kiárultam egy kis pénzt, amit persze egyb?l ráköltöttem a sajátra.
A kés?bbiek során így is sikerült eladnom, járt hozzám egy srác alkatrészért, ? mindíg nézegette, aztán egyszer eladtam neki. Végül is 500ezerért vitte el a maradék alkatrésszekkel együtt. Nem járt vele rosszul az biztos, nekem meg 1-2 hétig még nagyon hiányzott. Igaz azóta másra váltottam, de soha nem felejtem el az Audi érzést.
- leng?kar gömbfejek, hátsó keréktámasz, kormányösszeköt? gömbfej, hátsó féknyereg, féktárcsa-szabályozás, generátor töltés elment- szénkefe csere, kilincs letört-audi betegség, ami húzósabb volt elektromos AC- csere csak új Bosch 30.000,
- turbó hang, csere 35.000 Ft
a turbón kív?l saját magam csináltam mindent, a turbót XVIII., ker. Bagamér utcában cseréltettem, egy igazi Audi szakért?k.
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 1986 |
Előző autója? | 601 | Következő autója? | Renault Clio 1.5 dci |