Jaszkari a városban, száguldás a pályán!
Összességében meg vagyok elégedve ezalatt az egy év alatt, mióta megvan. Nagyon megy, ha nem tiprod akkor városban 12-13 ha rúgod neki 15-18. Pályán 8-12 tempótól függ?en. Végseb 240km/h. Bp-en nem mernek szembe szállni vele f?leg lesötétítve ultra brutál gengszter kinézete miatt. Nagyon sütemény a V6 hang is a csajok teljesen begerjednek a bels? fa borítástól meg a fekete plüsst?l digit klíma 4 elektromos ablak persze szervó kormány és a leg komolyabb gyárilag kikapcsolható ABS. Simán megéri az a plussz 2-3 liter százon.
- M?szerfal mevilágítás izzók(pár fitying), fékbetétek + tárcsák (kinek mi és mennyi), Vízh?t? csöpög jvítva volt h?t?snél de nem lett jó(utángyártott 36e, német 90e), kormányszervó hangosan rezonál és csöpög a szervó folyadék(felújítás Kb.30e 1év garival), küls? diszlécek próbálnak leesni (még nincs orvosság), koppan az alsó leng?kar (csere 17e/db a német), er?s benzinszag kintr?l (tank szell?ztet? szelep), motor néha leáll üresben guruláskor vagy ingadozik az alapjárat (egyik szenzor már nem emlékszem de ócsó volt)
M5-kivezet? Gémesi Zsolt(06-209-157-246). Nagyon értenek hozzá csak VW és AUDI. Néha megvannak zakkanva és mondanak elhamarkodott ítéletet(és árat), de ha nem vagy teljesen hülye az autóhoz ki tudod hámozni az igazságot.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1992 |
Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 195000 |