Autók » Audi » 100 (1982-1990)

100 2,5tdi

nincs

Az enyém egy nagyon megkímélt példány,az el?z? tulajdonosa is vigyázott rá és én is.Nevetséges a fogyasztása (6,5) átlagban.
Nagy, kényelmes, gyors.Nem akarok ömlengeni, mert azt hiszik ,hogy megragadtam egy bizonyos szinten, és még nem próbáltam más autót.Sok autóm volt már köztük jok,rosszak is.Viszont ez egy rettenetesen hálás darab,a mai napig nem zörög benne semmi, nem esik szét,igaz a futásteljesítmény 95%-a német földön történt meg.
Énnekem a formája is tetszik, bár bárkivel beszélek úgy látom ezzel egyedül vagyok.A technika pedig tényleg megel?zte a korát.

- Adagolót hajtó szíj elszakadt.Szerencsére nem történt semmi különösebb baj mert nem a f?tengelyr?l kapja a hajtást.

Inkább nem mondok semmit mert becsületsértés lenne.És ez nemcsak egy szervízre vonatkozik szinte a legtöbb helyen trehányok és ügyetlenek.

Egy régi ismer?söm, volt munkatársam.Nagy spieler,tényleg ért hozzá, de messze van és csak új autókkal szeret foglalkozni.Legszivesebben elhajtana de nem hagyom magam.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1990
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 200000
Előző autója? W124 Következő autója?
Verdikt (7.6/10)

Audi 100 1982 (1982 - 1990)