Imádnivaló LPG temető
Ay auto nagyon tágas(föleg egy skoda utan), es amennyivel tagasabb annyival megbizhatóbb is. A csomagtér hatalmas, még gáztartállyal is, csak ilyet akartam, mert a dizel javitása szamomra megfizethetetlen és a hangja sem az igazi.
Sok km-rel vettem(365000), de a motorral gyertya, meg olajcserén kivul nem kellett fuglalkoznom.
A fele idös opelek szetrohadtak már a bontóban, nekem nem volt problémam a karosszeriaval, nem rohad se a sárvédöiv, se a tornyok, mint.... Szerintem a 400000 ft vetelarat böven megérte.Korához es a benne levö km-hez képest nagyon jó allapotban, a kisebb hibák, amik voltak rajta azok szerintem masik ilyen idös autoval is elofordulnak.
Ami nekem nagyon fontos volt a skoda utan, hogy a fék az nagyon jó rajta a szervo rásegitéssel.
Ami rosszat tudok róla mondani, hogy az 1 évvel fiatalabb modellnek a süllyesztett kilincsei, meg a műszerfala sokkal jobban tetszik, meg a hátso fékek azon már tárcsák, de igazából mást nem hiányolok rajta.Az autóm igy is nagyon jó.
- Az utasterben levo kuplung munkahenger romlott el, az utangyartottak közül az angol a megbizhato(12000ft), az olasz 1/2evet bir(9500ft). 1feltengelyt kellet cserelni (15000ft) kezdett ropogni,a ventillatorgombát kellet cserelni(2000ft) nem az auto gyari alkatresze a gaz reduktor, annak a felujitasa kb14-15000ft volt. Olajcserére érzékeny a hidrotőkés szelepallitas miatt. Az auto megbizhato, gazzal a fogyasztasa kifizetheto 2-2200ft/100km!!!!!!
Az autot otthon szervizeltuk, mert nagyobb problema nem volt vele.
Es nem volt szukseg szervizre.
A gázreduktort a Ceglédi gázauto mühely ujitotta fel.
Nagyon gyorsak, Telefonon egyeztetet idöpontra mentem, 2ora mulva vegeztek!!!
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1987 |
Előző autója? | Skoda 120L Felicia mocival | Következő autója? | audi a6 kombi |
Verdikt | (7.1/10) |