A 19 éves (nehéz)bombázó
Általában az emberek jobban szeretik,mint a s bet?vel kezd?d? "mi autónk"-at.A hibái ellenére is ajánlani tudom.A multkor 1 igencsak méretes szénabálát hoztunk futón nagyapának, csak szeptember leges?sebb napján az "útonállók" mérték az autók súlyát, ezért mi a földúton voltunk kénytelenek kikerülni ?ket.Hát, a rossz váltóval 2-esbe úgy átmentünk a traktorok által összevazott sártengeren,hogy a szennyvízelvezet?-épít? munkások is (+mi is)csak néztünk.Pedig nem Quattro.Hátul volt a súly ,de ez a gép nemcsak el?zni tud nagyon,hanem igát vonni is!Volt egy parasztgyerek, aki a kúton roncsnak nevezte,mert nem volt benne ködlámpa.Igaza is volt,mert tényleg csúnya 1 ködlámpával.oszt,lehet venni másikat,nem?Akkor még tényleg csak annyi baja volt.Hát,az úgy vót,hogy Namény után a 41-esen beleszaladt egy Passatos hibájából történt halálos kimenetel? balesetbe.Csak a lökös,meg ajobb els? elem sérült.A bontóban + pont nem volt ködlámpája.Aztán meg a múlt hónapban rátolattam a kapura,azt hittem a gáztartály robbant fel,de csak az ablak (4 E ft!)pukkant egy kivazott hatalmasat,az ajtó egy kicsit behorpadt.A díszlécet én szedtem rendbe....Nem tudom ,pászázezerért milyen autót lehet kapni még,amiben 4elektr.ablak,el.tükrök,4 szivargyújtó(elöl-hátul),2 könyöktámasz ,színes üvegek,4gyári hangszóró(azok sem gíengék),Hátul egy kisebb tánctér,k..va nagy csomagtartó (gázzal is)központi zár,váltózár(autómatához)138 lóer?,(10 literes országúti fogyasztás 1300kg-mal és 2200 köbcentivel),kényelmes ,tet?lefejelés- és lábzsibbadásmentes bels? tér van teljesen kikárpitozva,krómkilincsekkel?Ha lesz id?m,meg írok,.mert van mit!
- 80000 km-t ment, f?leg magyar utakon.A futóm?nek semmi baja.A legnagyobb baja a nyáron jött el?:a 3sebes automata váltó megadta magát,csak a hátramenetet vette.Ment a "csinálóhoz"-mert autójavítónak nem lehet nevezni.Megpróbáltak egy másik használt váltót alátenni,de ugyanazt csinálta,mint az el?z?vel.Kitalálták,hogy 5ös manuálissal,jó lesz.A lóf......t.azóta is úgy van.Napról napra magától javul.Most olvastam,egy másik népítéletben,hogy 2000ft-ból is ki lehetett volna hozni.Egyéb problémái elnézhet?ek.1hónapja van jogsim,de a haverok is jobban komálják,mint "a mi autónkat"-azt a bizonyos s bet?vel kezd?d? szerkezetet.Els?sorban a mérete miatt szerettem bele én is.
inkább hagyjuk......
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1986 |
Előző autója? | REnault Twingo-az is jó gép | Következő autója? | Audi v8 vagy Rs4 |
Verdikt | (6.8/10) |