Autók » Audi » 100 (1976-1983)

100 audi 100 avant l /l5e/

Igénytelen, olcsó tankhajó

A sokadik autótörésem után (áldozatok: mazda626 ,VW passat , daewoo nexia ,) kellett egy olcso , igténytelen , nagyon nagy hajó , amivel nem gond , ha összetöröm . 70000 forintért vettük 1,5 év müszakival ami szerintam ajándék volt . fogyasztása a legjobb amit tudok ma : 160ft os kamiondiesel felesbe higgítva használt étolajjal . utána lehet számolni . Egyébként 5 hengeres , 5 sebességes szervókormányos akkori diesel "csúcsmodell" A futóm?ve a kb négyszer er?sebb nagy benzinesé , tehát csak úgy suhan a nagy huplikon , f?leg vidéki dimbes, dombos utakon , de a kissebb,nagyobb úthibáknál budapesten zajos egy kicsit . A fékek egy nagyon kicsit alulméretezték a 1400 kg-os kocsihoz (+én 160 kg) , de +lehet szokni . Ez az els? molyan autóm , amiben teljesen hátra tolt ülésekkel nem tom a kuplungot kinyomni (2 méteremmel) Hihetetlen jó az összeszerekése , még 25 évesen is , csak a kalaptartó zörög rossz uton . (Budapesten jó út??:) A beltér nem agyonextrázott , de ez nem is baj , mert már ugy sem müködne semmi , de igy mechanikusan még minden csilli villi . Az ajtók még mindíg szebben csukódik , mint néhány 10-15 évvel fiatalabb autón . Ami még a német mérnokök akarását dicséri az a motorházmegtartó teleszkóp , ami még mindíg mükszik . Ez még ma is csak a naon drága presztizsautókon van . Sajna nagyon lomha , a bkv busz letol az útrol .
Aztán jól megszívtam vele . Megvettem , átirattam , de kiderült a 70000 ft os tortúra során , hogy az előző tulaj köztartozása miatt kivonták a forgalomból , ugy , hogy már az én nevemen volt . Dögöljenek meg .

- Ülés kitört , de Én 160 kg vagyok . Els? kerékagy , eggyik els? gátló , vízpumpa , de az igazság , hogy ez csak egy 25 éves auto . Ahhoz képest egész jo az állapota . Kilóméter óre hol megy , hol nem . csomagtér teleszkóp hidegben nincs a helyzet magaslatán . Hengerfejes lett .

Apám autószerel? :)

Fenntartási költség (8) Évjárat 1980
Előző autója? daewoo nexia (opelklón) Következő autója? audi 100 fiatalabb v. 300 d sel merci
Verdikt (6.2/10)

Audi 100 1976