Az én Audi 100-om
1980 l 5 d 51kw 69 le
Ez az autó kb 11 éve került a családhoz, akkor 200000 mutatott az óra, de nem működött a számláló. családi és munkaauto volt egyben. 2001 ben a motor felújítás után azt monbták hogy a szelepeken az látszik több mint 600000km futott. majd 2 éve hozzám került mert apámék lecserélték egy 1996 110le passátra, fentartása drágább mint a passáté. most járt le a műszakia, ezért venni kell egy tábla lemezt, és hengerfej tömítést, 3l neoluxot is. Úgyhogy legalább "ki van fizetve".
jó tul.:kényelmes, kis fogyasztású 6 l,a szervo szuper,jó a hangja, nagy a hely benne,jó összeszerelési minőség, 4 seb. váltóval 140km/h, 5 seb. váltóval ugyan annyi a vége, a külömbség az az hogy kevesebbet pörög, így kevesebbet is eszik 0.5-1literrel. a csomagtér nagyon nagy. jól veszi a kanyarokat, mert majd nem a földön ül az ember.
rossz tul.:nem gyorsul, de az 1.7 astrát leveri. reggel járatni kell, különben olyan a hangja mint egy varrógépé.
- hütő : 10000ft (bontó)
- motorfelujjitás : fúratás, új dugó, szelep garnitúra: 200000 ft (4éve)
- ülésfűtés (de csak azért mert szétültük)
- hengerfej tömítést gyakran kinyomja 2-3 évente 1x
- szokásos: fék kopásmiatt, torony csapágy, kerék csapágy, kuplung munkahenger stb...
otthon szereljük
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 1980 |